saknad, aldrig glömd

Den här sommaren har det inte blivit särskit ordentligt bloggat alls. Jag har helt enkelt behövt en paus. 11 års dagligt skrivande blev plötsligt en arbetsuppgift istället för något lustfyllt. Bidragande till bloggtorkan har säkert återkommande covid-symptom varit. Jag tänker och uppmanar mig själv att jag är bättre och en hel del har blivit hantebart och visp så tar jag spruta ett och blir dålig igen, spruta två och blir sämre. Senaste rundan med diverse olika krämpor har jag i vart fall orkat titta på alla delarna i serien Saknad, aldrig glömd och jag är mycket förtjust i det här med kalla fall som ska lösas. Har ni missat serien, som finns i 3 säsonger, så kan jag rekommendera. Kvalitet från BBC med bra skådespelare, omsorg om miljöer och ganska mycket humor mitt i polisarbetet tillsammans med mer eller mindre förruttnade lik.