vingården för vilda drömmar

Vingården för vilda drömmar av Caroline Säfstrand utspelar sig på en en liten vingård på Kullahalvön och dit kommer Erica en kväll i juni. Hon har lämnat Stockholm för att ta en paus på landet och av en slump hamnar hon då i den lilla byn Arild där mäklaren Marcus och han farfar Johannes har bestämt sig för att satsa på att odla druvor och framställa vin. Hon hyr in sig i det gamla hönshuset och precis som i de flesta feelgoodare så handlar det om att komma över en traumatisk händelse, reda upp ett rörigt förflutet, finna vägen framåt och kanske till och med hitta kärleken. 

Det här är en lättsam hängmatteläsning och den bjuder inte särdeles många överraskningar men välan underhållning för stunden. Ibland är man sugen på något lättdrucket och lättsamt och då passar Vingården för vilda drömmar. Jag blev lite sugen på att åka till Kullahalvön igen och kanske vandra ut till Nimis, och sedär. Det finns en vingård i Arild där man kan övernatta. 

Bildkälla: Bokförlaget Forum