din stora kärlek av Liane Moriarty

Bildkälla: Albert Bonniers förlag 
Din stora kärlek av Liane Moriarty är en roman om em en hypnosterapeut, Ellen, som hjälper sina klienter med diverse problem medan hon själv har ett ganska ensamt liv. Hennes mamma är inte vidare nöjd med hennes yrkesval och på kärleksfronten är det mest bottennapp. När hon så träffar Patrick så kan hon börja hoppas på en framtid tillsammans med någon. Han är änkling och har en liten son och som det snart visar sig ett ex som förföljer honom överallt. Det hela utvecklar sig till en roman om hur svårt det kan vara att få relationer att fungera trots att kärleken är stark, hur erfarenheter lever kvar i kropp och sinne under lång tid och så var det det där mad hypnosen. man får utöver Ellen och hennes privatliv följa några av hennes klienter och vad som händer på mottagningen hemma i huset blir en viktig del av handlingen.Liane Moriarty är en habil författare av relationsromaner och man känner igen hennes stil också i den här boken. Det är inte hennes bästa (som jag tycker är Öppnas i händelse av min död) men hon har en väldigt hög lägstanivå. Jag gillar att böckerna utspelar sig i Australien, det gör det extra läsvärt. Helt perfekt alltså om man har lust på en stunds underhållning!