några saker är svårare än andra

Foton från M s mobil från hans sista skidresa till franska Alperna

M hade några saker som han ständigt längtade efter, en av dem var skidåkning. Eftersom resten av familjen inte var särskilt intresserade så började han efter 50 fyllda att åka skidor på egen hand eller med kamrater. Hans sista sommar i livet tog han ut extra lite semester för han planerade att vara minst tre veckor i Alperna den kommande vintern. Skulle man åka off-pist med UCPA så måste man vara under 55 och off-pist var det som lockade. Helst i Chamonix.  Man ska inte dö med 42 dagar sparad semester. Nu är pjäxor och skidor, skidkläder och hjälmar, handskar och specialstrumpor borta. Skänkta och sålda. Killen som köpte glasögonen var så glad och nästan skrek: de här ska få åka mycket skidor!

Det låter bra.