stugsommar

För att göra en segdragen långbänk lika kort som en pall så har jag nu ett nyrenoverat tak, nya hängrännor och en jämrans massa målningsarbete framför mig. Det här taket, och pannor som skulle skäras till, har jagat oss i flera år och sista gången M var på landet så var han mycket riktigt uppe på taket för att rensa det från mossa inför vintern. Jag kan säga att han skulle varit mycket nöjd med att allt det där nu är gjort. Strålande är ordet. Han skulle inte var lika nöjd med att jag köpt en sittgrupp till altanen, det var i 19 somrar helt onödigt … Nu står den där och jag ska sitta där och dricka flädersaft och titta på den fantastiska blomsterprakt som rosor och kaprifol bjuder i år. De blomstrar som om det vore det sista de ska göra, torkan förra året skrämde nog upp dem. Berget fullt av kaprifol!