Pilanes skulpturpark levererar!

Idag är det en grå och blåsig dag här på kusten. Tur att solen sken igår när jag premiärbesökte årets Skulptur i Pilane, Tjörn. Det ligger några kilometer från min sommarstuga och det gör utställningen till givet utflyktsmål. Flera gånger varje sommar tar jag cykel eller bil och kikar förbi och det är fascinerade hur utställningen förändras beroende på väder, grönskan och framförallt ljuset. Samspelet mellan skulpturerna och naturen gör upplevelsen unik. Igår var det lagom soligt, varmt och antydan till kvällsljus. Perfekt!

Laura Ford Dancing Clog Girls

Klara Kristalova What holds me back carries me further 

Johan Creten The bat

Johan Creten The price of freedom och skymtande Jaume Plensa Anna 

Laura Ford The silent howlers

Helaine Blumenfeld Illusion och skymtande Taking risks