mässdag 1 – torsdag

Polishelikoptern snurrar över Gårda, den här mässan inte på grund av nazister på gatorna utan ett fotbollsderby. AIK kommer till stan och det passar ju bra just när hela Stockholms kulturelit befinner sig på plats. Jag hörde faktiskt en hel del fotbollssnack idag å mässan. Det kan ju vara så att allsvenska avgörs just idag, just i den här matchen. Idag har jag tagit det lugnt på mässan och tåt enstund på golvet, fikat och pratat och gått på några seminarier. Minglen ikväll hoppar jag över. Ett enda inköp blev det också, en signerad brun flicka drömmer. Jättefin prosalyrik och om seminariet skrev jag tidigare idag inne på kollot. 

Passerade den kaxiga PAX-monter flera gånger där de fina illustrationerna fick ta ordentligt med plats. 

Novellix säljer noveller i lösvikt och de har en härlig kiosk med alla deras praliner till böcker. Jag blev ju också omåttligt sugen på att köpa en adventskalender i år igen men kunde hålla mig idag. Får se hur det går imorgon …


Nu har jag ett litet mingel med mig själv här hemma. Vin och chips och Ida Jessens roman. Imorgon träffar jag och Linda henne för en pratstund och då vill jag har läst ut Doktor Bagges anagram. 


Slut på rapporten. Ses imorgon!