vill du plocka körsbär i min trädgård?

Häromdan fick jag en kommentar om att det vore mysigt om bloggen inte bara har böcker, har du slutat med vardagsinlägg? Och sanning att säga så lägger jag ju det mesta av bilder på vardagen på mitt konto på Instagram. Nu har jag bombat med bilder från min resa det senaste så jag tänker att det kan bli lite mycket bildinlägg kanske, men några få bilder får det bli. När jag kom till sommarstugan efter en varm vecka så var det dags att skörda de första potatisarna i pallkragen. Inte var de stora men väldigt goda! Dillen hade klarat torkan och stod där spänstig i landet så den fick vara med i premiärkoket. Sedan är det ett osannolikt körsbärsår. Jag har aldrig sett så många bär på trädet som i år. Jag har nu plockat närmare 20 liter och det syns knappt, fåglarna har inte heller festat på bären i år utan har snällt lämnat dem åt mig. För att komma åt fler bär så behöver man rejäla stegar, men för den hugade så finns ett det mycket bär kvar att plocka! Välkommen!