nissar är vi allihopa, allihopa, allihopa

Idag avslutas nisseleken på jobbet och det har varit en adventstid full av bus och skoj. Om jag har fattat rätt så är det en dansk tradition att i hemlighet busa med sina arbetskamrater veckorna innan jul och stort tack L som tog med sig den till oss. Kollegorna har smugit runt och fixat och påhittigheten har inte haft ngn gräns … Idag avslöjas vilken nisse som busat med vem och jag själv har bland annat fått ett fint födelsedagskort – som önskade grattis på 25-årsdagen! Mina bus har väl inte varit så särskilt innovativa men jag har iaf hunnit med att flytta om allt på skrivbordet inkl ställa om stolens inställningar, fylla kollegans jackfickor med skumtomtar, slå in i tomtepapper och gömma alla laddare (som var många), gömma chokladtomtar på diverse ställen och fixa ett spindelnät att ta sig igenom med hjälp av presentsnören. Idag var sista dagen och då låg där förstås en bok på skrivbordet. Den hemliga nissen önskar barnbarnen God Jul!