en liten kort runda på golvet …

Den här ska köpas!

Allt eftersom åren går så tillbringar jag kortare och kortare tid nere på mässgolvet. Det är helt enkelt för rörigt för min förvirrade och impulskänsliga skalle men …

Några förlag måste besökas varje år. Så är det bara!

Min korta runda på golvet kommer absolut att inkludera besök hos Nilsson förlag. Med sin spännande utgivning av litteratur från hela världen så passar de mig perfekt! Sedan går turen till Sekwa som delar monter med Elisabeth Grate Bokförlag. Franskspråkig litteratur av hög kvalité utlovas. Vidare mot tyskspråkigt: Thorén och Lindskog har alltid spännande titlar att bjuda på i sin monter sedan bär det av mot Internationella torget. Där står Bokförlaget Tranan, jag köper alltid en novellsamling ur deras berättarserie och i år blir det nog en Kincaid också. Rundan får avslutas i C-hallen där English Bookshop står bredvid de finländska montrarna. Där fastnar jag alltid och köper ofta något helt oväntat.

Vilka montrar missar du inte?