Tematrio – Sommarplaner

Lyrans Noblesser fortsätter träget med sina utmaningar på måndagar och idag undrar hon vilka sommarplaner vi har. Passande nog så arbetar jag min sista dag imorgon och kan äntligen börja en härlig semester. På skolavslutningen ordnade jag en liten tävling i sexan som jag ibland jobbar i och när det blev oavgjort så löd utslagsfrågan: Vad kommer Anna att göra i sommar?
Eleverna svarade: Läsa böcker, skriva på din blogg, vara ute och gå och läsa böcker. De känner mig. 
Min trio lyder: 
– Lugn och ro med läsning och trädgårdspyssel i sommarstugan. Kanske en tur på havet också. Lugn och ro, sa jag det? Bokhögarna är stora och sommartid är tid för tegelstenarna och böckerna som kräver lite extra. 
– Pokenader och andra promenader i både kända och okända trakter. Varje dag ska innehålla rörelse och får Pokemon Go mig att gå en extra kilometer eller två så är jag nöjd. Förhoppningsvis så kommer en del av promenaderna göra att jag hamnar på ställen där jag får uppleva spännande kultur, konst eller natur. 
– Två resor i västerled. Snart en tur till Cornwall och senare i sommar reser jag till Dublin och Galway. Det blir mycket arkitektur, kultur och natur förstås och så får jag frossa i språket. Jolly Good!
Typ så blir min sommar – jag kommer som vanligt att både blogga och instagramma från min sommar. Jag gillar ju både att fota och skriva 🙂 
Ha en skön sommar!