#babbelbubbelböckerbad

I helgen bjöd bokbubblarna in till en helg i böckernas värld. Vi träffades på Gästis i Varberg och det var en perfekt miljö för ”storabokälskargänget” som receptionen så passande kallade oss.

Vi hade en blandning av gemensamma aktiviteter och mycket tid för egen läsning, vila, bad i Leninbadet (vilken bisarr upplevelse förresten) och promenader. Några modiga badade i havet också, Varbergs kallbadhus är öppet året om. För min del började helgen med tågresa till Varberg och det blev början på en mycket fin helg. I sällskap med andra boknördar hade vi både fika med utlottning av favoritböcker, litterturquiz och bokcirkel. Alla rum på hotellet var absolut fyllda med bokhyllor och där fick man dessutom ta med sig böcker hem om man ville. Helt enkelt en helt perfekt helg! Hoppas på repris i februari 2018.