passa på – vinn ett seminariekort

På Kulturkollo har vi förfest hela veckan och här är det allt annat än party. Jag har varit väldigt låg på energi och bara det mest nödvändiga har orkats med. Idag blev det ändå dammsugning och nu ett kort inlägg här på bloggen så visst finns det hopp om en mysig mässa. 
För alla som tänker komma till Göteborg så hoppas jag att ni besöker Kulturkollo i R3, där har vi öppet hus och dessutom ordnar vi fina mingel OCH ett fantastiskt boksamtal. Jag längtar. Om man är lite snabb och är med på Kulturkollos utmaning den här veckan så kan man också vinna ett fyradagars seminariekort (det mina vänner är ett guldpris)! In nu på bloggen och tipsa om ert favoritseminarium. Jag för min del ska lyssna på Delphine de Vigan på fredag klockan 17, Abdellah Taïa klockan 13 på lördagen och förstås Oksanen på lördagen klockan 14. Det är mina mässhöjdpunkter, och förstås vårt boksamtal med Kim Thúy på söndag klockan 11. Helt otroligt vilken mässa det kommer att bli! Nu är det bara att vila sig i form.
Trevlig helg på er alla bloggisar!