times they are a changin

Jag minns en tid för sisådär 18 år sedan när vi köpte vår lilla sommarstuga. Den något romantiska föreställningen om att det skulle vara en fristad från TV höll väl typ 6 veckor. Med en regnig juni, en mamma som ville se Morden i Midsomer och en rastlös 8-åring långt från kompisarna så var både TV och TV-spel snart på plats. Mobiltäckningen var skakig och fast telefon kändes redan då väldigt onödig, ringa gjorde vi sparsamt och det var ju som sagt en sommarstuga … 
Nu är det självklart att vi ska ha fiber. Vi vill ha nät för att se vilka program precis när vi vill (hallå hela England bakar fem avsnitt i gårdagens ösregn). Ringer gör vi fortfarande väldigt sällan. Så är det. Times they are a changin
och TV n, ja den står dammig i ett hörn. Oftast sätter vi inte ens i kontakten.