svammel på en söndag

För två år sedan upplevde vi sakura på plats i Japan.
Jag är faktiskt lite förtjust i den där funktionen på FB som påminner en om minnen.
Man får bara helt enkelt förtränga att FB-servrarna har allt för mycket data om mig och mitt privatliv …

Nån gång ska vara den första.

Nu har jag då alltså inte bloggat på flera dagar, jag som bloggat minst en gång per dag i nästan sex års tid. Det beror helt enkelt på att orken inte finns. Det jag läser är just nu utvalt för att passa i något av temana på Kulturkollo och utöver läsandet så har jag fullt sjå med att fixa mitt jobb och mina studier. Pollentiden är min tröttaste tid på hela året och då får man helt enkelt prioritera. Just nu är det kulturkollo som blir vald framför min lilla fina privata plats på nätet. Så får det vara fram till sommaren, då kommer Och dagarna går … igen. Lovar! 
Imorgon börjar Kulturkollo läser – då ska vi prata om Miniatyrmakaren sedan reser Linda och jag till Amsterdam på torsdag. Då ska det väl kunna bli lite spännande bilder på Kulturkollos instagram och kanske, kanske något litet inlägg här också. Jag ser fram emot att träffa BBC igen och njuta av ett vårfint Amsterdam fullt av tulpaner! 
Håll ut och ha fördragsamhet med mig på den här bloggen så kommer bättre tider. Typ i mitten av juni eller så.