en sjuttioåring, mockatårta och jag

Häromdagen pratade jag i telefon med en nybliven sjuttioåring som inte vill vara med på bild här på bloggen. Absolut inte. Kontentan av hela samtalet var två. 1. Det är roligare att fylla femtio än sjuttio. 2. Inget går upp mot mockatårta från Nossebro? Det finns ingen lika bra någonstans. Punkt.

Jag fyller ju faktiskt inte femtio förrän nästa år och jag bor alldeles för långt från den fantastiska mockatårtsbagaren på slätten, men mockabakelse unnade jag mig idag. Går ej att jämföra med The Real Thing men den var god, faktiskt mycket god. För mig som tål laktos allt sämre så var det här en fin fredagsfika. (Annars hade det blivit semla, hver gang!) För alla som vill bege sig ut i kvällen så är det Kulturnatta här i stan – för mig blir det handboll och På spåret på TV. Go helg på er alla bloggisar!