I’m a läslover, yes I am

Veckan tema hos kulturkollo är Läslov och visst skulle det vara helt underbart att ta sig en hel vecka med bara läsning. Helst på en lagom varm plats med tillhörande parasoll och bar, det vore faktiskt snudd på obligatoriskt kan tyckas för alla läslovers. Jag ska jobba en liten sväng men mest av allt försöka riva av ett gäng kursböcker under veckan som kommer. Lite annan läsning blir det säkert också, med betoning på lite. Just nu läser jag Frida Nilssons augustnominerade Ishavspirater och första delen i Pax-serien: Nidstången. De ska jag använda i bokcirklar på jobbet så kanske räknas de inte riktigt. Nora Webster av Colm Tóibín och Sån’t är livet av Rosa Liksom har jag påbörjat så de får bli veckans läsmål. Kanske lyckas jag.

Kika in på Kulturkollos tisdagsutmaning så kan ni se vad andra läser såhär den sista veckan i oktober.