grattis lilla bloggen!

 

Hipp, hipp!

Det som en gång började som en blogg bara för att minnas dagarna som gick allt snabbare har blivit en plats som är väldigt viktig för mig. Idag fyller min lilla hörna på internätet fem år och innehållet har förändrats genom åren. Numer är det nästan en renodlad bokblogg – vem vet hur det ser ut om ytterligare fem år?

Det som har varit sig likt genom alla år är att det här är min personliga blogg där jag skriver om det som just nu fyller min vardag. Ibland kommer det också duktiga gästbloggare in och ger nya tankar som jag själv inte hade kommit på, härligt! Helt fantastisk att så många läser och kommenterar, helt grymt roligt att jag genom bloggen fått ett helt gäng nya vänner. Nästan 5 000 inlägg, 15 000 kommentarer och snart 500 000 besökare senare så kan jag bara förundras. Det som började med en lite dagbok på nätet har blivit så mycket mer … (de tre punkterna måste jag ha med, de är numer mitt signum)

Välkomna hit igen, och igen. Jag fortsätter skriva!