fyra sanningar och en lögn

Lyran skriver i veckans tema på kulturkollo: hemligheter och lögner och hon utmanar oss alla i bloggosfären att ljuga en smula. Hennes osannolika upplevelser hittar man här. Omöjligt att gissa hennes reseanekdoter, kanske är det lättare att genomskåda mig?

Call my bluff – avslöja min lögn!

1. När jag var liten och fick en lillasyster packade jag min väska och ringde till min mormor och frågade om jag fick flytta dit. – Hemma kan man ju inte bo. Två veckor varade emigrationen.

2. Jag har skrivit ett 20 m långt brev till grabbarna i Gyllene Tider som avslutades med många rosa läppstiftskyssar. Väntan vid brevlådan var lång, när det handskrivna brevet från Per Gessle kom så nästan svimmade jag.

3. När jag satt i kassa på ICA på 80-talet så slog jag av misstag in 660 kr istället för 6.60. Kunden betalade och gick sedan till chefen och fick pengarna tillbaka. Det visade sig att den stackars kunden var stadens polismästare.

4. Dagen efter studentexamen liftade jag till Göteborg för att gå på Bruce Springsteen. Utan biljett – jag snackade mig in lagom till Born in the USA.

5. När jag och gästbloggare M skulle köpa sommarhus träffade han en fotbollskompis på visningen, de pratade minnen och han hade inte ens sett huset invändigt när vi sedan gjorde affär.

Vilka är dina fyra sanningar och en lögn?
Häng på och skriv ett inlägg du också!