Gott Nytt Läsår!
Som alltid med årsskiften så vänder man blad och startar på nytt. I mitt fall firar jag alltid födelsedag också – i år är det en primtalsdag vilket föranleder ett rejält kalas. Eller inte. Det hör i alla fall till att avge nyårslöften och mina löften blir i år av det bokliga slaget. Alltså:
Jag ska vara noga med att välja vad jag planerar att läsa – selektiv med recensionsex så att det finns utrymme för improvisation och lustläsning.

2013 läste jag romaner eller noveller från 43 länder – kan det bli fler 2014? Jag ska i vart fall försöka hålla världslitteraturläsningen igång. Utmaning, som är öppen för alla, finns på bokmässans community i gruppen Vardagsrum för världslitteratur.

Jag vill försöka hålla några olika boksamtal, både på nätet och i verkliga livet. Det blir säkerligen FB-cirklar, bokcirkel och förhoppningsvis massa kul möten på bokmässan. Bokcirkel där? Finns intresse?

Vilka är dina nyttårslöften?

pssst. Lovade i ett svagt ögonblick att läsa Idioten också. Hur nu det ska gå till…