fiktiviteter gör vad hon kan för att jaga bort novembertrötman

Helena på Fiktiviteter har bestämt sig för att pigga upp bloggvärlden en smula och fira bloggens fyraårsdag lite i efterskott. Novembertävling på gång! Klart att jag vill vara med och gratta och som den otröttliga boktipsare jag är så kan jag ju inte backa på att berätta om årets läsupplevelse…

Jag fick kolla igenom min läslista flera gånger och skulle kunna välja ett gäng böcker men nu får det bli Transatlantic av Colum McCann. Jag minns att jag berättade för alla som kom i min närhet att jag hade läst en fantastisk bok och jag var ganska övertygad om att den kunde komma i fråga för Man Booker – tji fick jag. Nu har min blogg totalt översvämmats av repriser det senaste så jag bjuder bara en mening, passande i november.

It was a cold gray country under a hat of rain.