Hallå – nu facebookcirklar vi om Alice, häng på!

Det är klart att vi ska läsa och prata om den första utpräglade novellisten som fått nobelpriset! Nu startar jag en FB-cirkel där vi samtalra om de olika novellerna. Jag hoppas att många, många vill läsa och diskutera tillsammans med mig!

Jag tänker att vi läser Brinnande livet och diskuterar några noveller per vecka från och med v 44. Jag skapar en grupp på FB och man deltar så mycket eller så litet som man har lust. Sprid ordet så att många nås och anmäl er här i tråden, eller via mejl till mig anna (at) joholofsson.se, man kan också ansöka direkt till gruppen: https://www.facebook.com/groups/623960840988784/

Det finns plats för 20 deltagare.

Häääääng på!

– Cirkeln är nu knökfull. Fantastiskt roligt att så många ville vara med men det är svårt att få till bra kommunikation om man är för många. Det verkar finnas många intresserade så kanske någon annan tar vid och startar upp fler grupper? –

– en novellvåg i bokbloggarhavet –