hur är det, vilket var ditt moment på mässan?

Så här i mässans sista skälvande satt vi, några bloggare och funderade på årets höjdare. Klart är att det finns många kandidater: Urtrevlig bloggmiddag med god mat, fika och seminarier på rad och så de där oförglömliga stunderna. Det man modernt kallar moments.

Mattias såg fram emot att få Bea Uusmans signatur i boken om André, tyvärr stängdes kön just framför näsan på honom och boken förblev osignerad. Som tröst mötte han Richard Ford och kunde berätta hur han beundrar hans noveller. Svaret han fick var: Läs Munro istället, de är mycket bättre! Lyran fick sin bok signerad av Oksanen och blev kallad kamrat av Vibeke Olsson när de pratat solidaritet och samband mellan arbetarrörelse och väckelserörelse, Jessica var på sin första mässa som författare och jag själv berättade Håkan Nesser att jag blev så mörkrädd av boken att jag var tvungen att lyssna klart i dagsljus. Nej men, lilla vän, svarade Håkan Nesser då…

Typ så sammanfattar vi mässan och ser fram emot nästa år. Vilka var dina moments?