höstens första tävling!

Nu har det hänt igen! Jag har fått ett recex av en bok som jag inte hade tålamod att vänta in utan läste innan det dök upp i min låda. Ayana Mathis debutbok skrev jag om häromdagen och det är en fin, men vemodig, roman om livet för den färgade kvinnan Hattie och hennes barn. Börjar sisådär i tjugotalet och slutar nästan i  nutid. Hatties Liv heter alltså den helt olästa boken som jag nu lottar ut och för att vara med så vill jag att du kommenterar här i bloggen. Skriv vem du är och hur jag kan nå dig, vill du ha större chans att vinna så kan du tipsa om tävlingen på FB eller på din blogg. För varje tips får du en extralott! Du är välkommen att tävla fram till kl 24 den nittonde september. Vinnaren kommer här på bloggen den tjugonde.


Välkomna att pröva lyckan!


Tävlingen nu avslutad.