militäriskt slut

Tre nätter i en cell på Fårösunds fästning avslutades i militärisk bohem-chic. Med lånade cyklar (oväxlade Kronan med ballongdäck och pump på pakethållaren såklart) tog vi turen till Bungenäsets militära övningsområde, mitt i ingenting hittar vi till Kalkladan. Konst och kafé, restaurang och allmänt koolt ställe. Bilfritt, med lånecyklar till den sista kilometern och en lada full med fotokonst. Kalkbrotten i fonden och vid havskanten dagbäddar med tillhörande filtar…
Lite, lite prettovarning och inte hörde vi riktigt till den väntade målgruppen, aningen hipsterchict som hämtat direkt ur Stockholmsnatt som det var men samtidigt gjort med skön stil. Unik miljö, god mat och konst. Å så måste man parkera bilen, sedan gå eller cykla nästan en kilometer för att komma dit. Honnör för det. Kaxigt koncept!