men hur hamnade jag i Norrland?

Jag tror att jag navigerat helt tok, från att ha befunnit mig i mellanöstern i flera veckor så hamnade jag plötsligen i Norrland. På några dagar har jag läst om Bricken i Svartvik, Häxprocesser på Bålberget, lyssnat på P O Enquists Liknelsebok och hört Mikael Niemi dra en och annan historia i Sommar. För berätta skrönor det kan han den gode Niemi och musiken var somrigt lättlyssnad. Det är hög tid att  jag tar mig an hans senaste roman Fallvatten som han berättade så medryckande om på mässan i höstas. Den är nominerad till stora ljudbokspriset så det blir till att lyssna! Från Hälsingland via Västerbotten till Norrbotten alltså. Och jag som inte varit norr om Åre i verkligheten 🙂

För att inte förvirra läsarna här på bloggen alldeles kan jag trösta med att det blir Afrika i eftermiddag. Häääääng med!