hur main stream är jag?

Klicka på bilden så ser du hela listan.
Linda frågar oss idag hur det är med folkligheten, hur många av titlarna på pockettoppen har du läst?
Jag får väl kalla mig halvvägs-main stream, av de 10 första på listan har jag läst 5 och om man räknar de 20 första så stannar mitt antal på 9 stycken. Både förväntat och något förbryllande, med sisådär 175 lästa titlar per år, år ut och år in, så borde jag ju ha hamnat på närmast full pott men det är bara att inse att mycket av det jag läser aldrig hamnar på någon topplista. Tycker att det är kul att The Great Gatsby har fått sådan draghjälp av filmen att den  just nu ligger på silverplats och Belinda Bauers deckare är topp-bra! Kast med liten kniv och Tropper gillade jag mycket och ingen är som Ove. Han förtjänar förstaplatsen. Väl unnt!