radionoveller hela veckan lång!

Radiotipsen haglar här på bloggen just idag. Idag (om fem minuter sådär) kan man lyssna till den första av fem nyskrivna noveller. Sami Said är först ut med sin text Djingis som handlar om en universitetslektor som oväntat får ett SMS från en gammal vän. Han blir inbjuden att hålla bön för vännens far, om han nu bara kunde minnas vem av vännerna han döpt till Djingis i sin kontaktbok? När de båda vännerna möts i den nybyggda mosken inser de att deras liv ser annorlunda ut nu, de försöker att hitta tillbaks till barndomens gemenskap men klyftan är för stor.

Hinner man inte lyssna direkt så är det förstås lätt som en plätt att lyssna i efterhand – länkat var det här!

Imorgon är det Cilla Naumann som bjuder en nyskriven novell.

– en novellvåg i bokbloggarhavet –