länkkärleksspridning på gång

Alla sätt att upptäcka nya bloggar är roliga och nu så cirkulerar en uppmaning att skänka lite länkkärlek till sin omgivning. Jag har blivit taggad av Lottens bokblogg att fortsätta denna länklista som startats av Författardrömmar. Så här funkar det:
Man publicerar hela listan, även sin egen blogglänk, och lägger i slutet av listan till en länk till en blogg som man vill tipsa om (Det behöver inte vara en bokblogg). Därefter skriver man en kommentar till den man länkat till med en direktlänk till inlägget med länklistan. Den person som blivit länkad gör samma sak och förhoppningsvis kommer listan spridas till flera bloggar för att slutligen komma tillbaka till Författardrömmar.

Den som har den sista länken när klockan blir 22.00 den 23 juni publicerar hela listan i sin blogg och länkar i slutet av listan till Författardrömmar och skriva en kommentar i hennes blogg med en direktlänk till listan så att hon kan publicera den i sin blogg. Kontakta Författardrömmar om ni har några frågor.
Här är listan: 
  1. Författardrömmar
  2. Ninas film och bokblogg
  3. 23 Minuter
  4. C.R.M Nilsson
  5. Monika
  6. Lotten
  7. och dagarna går…
  8. Enligt O