seminarieprogrammet är här!

Att jag köpt ett sådant här med boka-tidigt-rabatt och dessutom frågat om semester är självklart. Nu ska jag bara börja läsa in mig på litteraturen och författarna också. Förra året blev det drygt 100 inlägg på väg mot mässa och idag släpps seminarieprogrammet både på webben och i pappersform. Gott slagläge för att det ska kunna bli ett eller annat inlägg planerat alltså 🙂 Nu väntar en vecka eller så med överstrykningspennan i högsta hugg! 
Som vanligt kan man följa min vindlande stig mot vattenhålet i september här på bloggen, jag kommer att berätta om det jag läser, tipsa om evenemang och småfölja på det som bjuds i media. Andra som har koll på mässan är förstås bokmässeambassadörerna som man kan följa på communityn
Hör ni nu är det bara 4 månader kvar till årets mässa, vi ses väl?