utlottning av Asfaltsänglar – vecka nittons läsningslyckohjul!

Imorgon är det recensionsdag för Johanna Holmströms nya roman Asfaltsänglar, SvD tjuvstartade med text redan idag och jag fick hålla mig från att läsa. Jag försöker verkligen att avstå recensioner innan jag själv läst klart boken i fråga.

Hur som, mina tankar om den här boken kommer under veckan, i väntan på det så kan jag än en gång tacka det stora förlaget i Stockholm som skickat tre rec ex… Två av dem lottar jag med förlagets välsignelse ut till intresserade läsare. För att vara med på utlottningen så kommentera här i inlägget för en lott, delar du på FB eller skriver om den i en blogg blir det ytterligare en lott. Sista dag för att vara med är på fredag 10 maj kl 24. Välkommen till vecka nittons läsningslyckohjul!

PS. Litteraturkvalster, Bloggbohemen och Gittan har redan meddelat att de vill vara med. Ni har en lott vardera, klart att ni kan blogga och FBa ni också för ytterligare en chans!