dags för en ny simtur – häng med i novellvågen!

Kom med, kom med på en ny simtur i bokbloggarhavet, novellvågen kluckar vidare!

Bokstavkommapunkt berättar hur hon blev galet glad när hon hittade noveller på e-biblioteket och Books ABC har läst Chimamanda Ngozie Adichies fina titelnovell Det där som nästan kväver dig , Litterturkvalster och småtankar känner den berusande känslan av ett perfekt blandband när hon läser Jhumpa Lahiri och Bokmoster har lagt till Båten på läslistan i sin världsutmaning. Erika lyssnar på novellixer och Henrik berättar att han läst 33 noveller det första kvartalet – imponerande! Sincerely Johanna har lyssnat till Karin Ström som läste sin novell stamtavla och Gittan har lyssnat till Jonas Karlsson som läst Spelreglerna. Bloggbohemen trodde sig ha mist lusten på noveller men fick lusten tillbaka med hjälp av Ojura och den novellen har också Tina läst.

Jag själv går i mål med novellcirkeln om Englanders bok och läst den afrikanska novellsamlingen Tropiska fiskar. Trevlig novellhelg önskar jag alla novellsimmare!