Göteborg Läser – boka datum för nästa träff!

Göteborg Läser presenterar sin nästa etapp! Under mars och april är det Sophie Elkan som står i fokus  och inlägg kommer på våra bloggar om hennes författarskap och privatliv. Nu hoppas vi att alla har lust att fortsätta läsresan med oss, vi läser vidare i John Hall t o m kapitlet John Hall & compani. 24 april ses vi för en stadspromenad med Sophie Elkans liv som röd tråd och promenaden avslutas med en bokfika och tillhörande bokprat. Detaljer om exakt hur och var återkommer vi med, om det finns deltagare som har lust att vara med i planeringen (eller genomförandet) av stadspromenaden så hör gärna av er!


Alltså: hoppas ni läser vidare med oss, fortsätter pratet på FB! Boka nu genast upp kvällen den 24 april – då blir det ny träff med Göteborg Läser!