novellvågen sveper vidare…

sköljs med du också!

Vi är ett gäng bokbloggare som bestämt oss för att försöka läsa noveller under året och kanske vill fler surfa med oss på den vågen?

Senaste veckan har bland annat Boel skrivit om sin läsning av Alice Munro, Erika har lånat Jens Lapidus, Henrik har läst om apor och vapen, Bokmal73 kanske klämmer en och annan novell på semestern och Sincerely Johanna funderar på en novellsamling på bokrean. Gittan läser novellixer, bloggbohemen läser i ottan, café de la nouvelle tipsar om noveller på radio, Hanna på Feministbiblioteket läser noveller från Baltikum och Bokmoster tipsar om två tyska . Books ABC har blivit med häst och ligger lite lågt medan litteraurkvalster & småtankar just hoppat på surfbrädan. Hoppa på du med!

Jag själv? Jag läser Johanna Ekström och senaste numret av Karavan. Har också en liten utlottning på gång. Hääääng med!