Bortom Brahms – en skräcknovell

Nu i ro, slumra in, 
allra kärestan min, 
låt en ängel ta din hand, 
bort till drömmarnas land, 
och låt tankarna fly, 
till en ny dag ska gry. 


Och en ängel du ser, 
när i drömmen du ler, 
som i lysande prakt, 
vid din säng står på vakt, 
och med kyss på din mun, 
vaggar hon dig i blund.


Hoi förlag har lyckats med att få mig att läsa en novell med ordet skräck utanpå, bara det kan ju göra mig skräckslagen. Alla som läser min blogg vet att jag inte gillar att bli rädd. Mardrömmarna kommer som ett brev på posten och den här berättelsen är i sig en mardröm, eller är det sant eller? Det handlar om den unga flickan med sin lilla baby, de sover dåligt om nätterna och Majsan beslutar sig för att köpa en babyvakt. Mer ska inte berättas men jag kan erkänna att det här är precis den sortens historier som jag tycker är riktigt otäcka. Mitt i vardagen. Ingen är säker. Läs Bortom Brahms av Caroline L Jensen! 


– en novellvåg i bokbloggarhavet –