bokbloggsjerka – hur är det med ärligheten? Är du 100% ärlig i dina recensioner/omdömen? 

Annika ställer en fråga i veckans bokbloggsjerka som är lätt att svara tvärsäkert på men också lätt att börja svaja kring. Klart är att jag skriver det jag tycker om de böcker jag läser och att hur jag fått tag i boken inte påverkar mina texter. Mitt uppsåt alltid är att vara ärlig men… ibland lindar jag in mina tankar och åsikter. Jag har en uppfattning om en bok och den kan ju vara grundad på så många olika saker. Det kan vara innehållet, språket, känslor den väcker, minnen eller längtan. Utmaningar eller tröst eller… Det finns många fler färger än svart eller vitt i min läsning och därför skriver jag inte alltid precis allt jag tänker eller tycker men jag försöker vara ärlig. Försöka duger långt. Enligt mig då.