vinn Austers Vinterdagbok!

Hörni alla bloggläsare, den här gången är det faktiskt inte jag som strulat till det utan det stora förlaget i huvudstaden. De har nämligen råkat skicka mig tre exemplar av samma bok…

Så nu finns där (med förlagets goda minne) två stycken Paul Austers Vinterdagbok att vinna här på bloggen. Alla lässugna är hjärtligt välkomna att delta genom att skriva en kommentar här på bloggen, en lott för en kommentar, två lotter för kommentar + dela på FB och tre lotter om man skriver kommentar, delar på FB och dessutom delar med sig av någon tanke om Paul Austers författarskap. Senast tisdag den 22 januari kl 24 ska du ha anmält intresse. Glöm nu inte att ange bloggadress eller mailadress så att jag kan nå dig. Puuuust, det här blev ett ovanligt omständligt inlägg.

Strunt i det, välkommen att pröva lyckan!