2013 – novellernas år?

Inspirerad av julkalendern hos Sincerely Johanna så har jag bestämt mig för att försöka läsa fler noveller under 2013. Jag har Tranans fina novellsamlingar från hela världen i min hand och dessutom Novellix – noveller att lyssna till hos Storytel. Nu ska jag också dammsuga utgivningen efter nyutkomna novellsamlingar att läsa under året. Har ni några tips så hör av er. Jag tror minsann att 2013 ska bli novellernas år!

Häng på vetja, dags för en novellvåg i bokbloggarhavet!

PS. Förra året blev det 24 inlägg om noveller – målet får bli att öka på det i år. Följ min strävan med hjälp av taggen noveller.

Jag har också, i diskussionen kring vad som räknas när man räknar böcker, bestämt mig för att räkna och bokföra 4 novellix som en bok.

– en novellvåg i bokbloggarhavet –