ibland är man snabb…

Ni vet att ibland är man snabb och inte riktigt klar över konsekvenserna. Jag som jobbar så hårt med att få elever att styra sina impulser borde kanske jobba en del med just det hos mig själv? Nu ligger nervositeten som en matta över vardagen och förlamar det mesta. På fredag är det nämligen dags för mig att jobba halvdag och sedan hasta iväg till Posthotellet. Där, i norsk grandios omgivning, är det Fronters användarkonferens och en programpunkt lyder:

Creaza – ett kreativt och användbart verktyg i läs och skrivutvecklingen
Ibland går det trögt med att komma igång med att läsa och skriva fastän man börjat i skolan, ibland går det hur lätt som helst. Jag kommer att visa exempel från första och andra klass på hur Creaza Cartoonists möjligheter att kombinera text, bild och ljud kan användas som ett pedagogiskt verktyg i läs och skrivutvecklingen så att varje elev kan stimuleras att skapa berättelser på just sin nivå.
Föreläsare: Anna Johansson, Diserödsskolan, Kungälv

Önska mig lycka till. Tänk på mig på fredag, det lär jag behöva.