bokmässenedräkning: stäpplöperskan

Ett samtal på bokmässan som handlar om moderskap och om hur ens mammas liv fortplantar sig till nästa generation kan man höra på lördagen, dessutom har Cecilia monterprogram med signeringar också de andra dagarna. Jag tyckte så mycket om En spricka i kristallen och blev ganska irriterad när jag läste Cecilia Gyllenhammars Stäpplöperskan. Min känsla blev mest; stackars egoistiska rika kvinna… Klurigt det där med att hålla isär Suss i boken och Cecilia i verkligheten, där verkar finnas många beröringspunkter och förhållandet till modern är en. Hur som, vill man lyssna till Gyllenhammar så finns hon på plats:

I skuggan av en mor

Datum & tid: lördag 29 sep kl. 15:30 – 15:50
Arrangör: Telegram Bokförlag
Kod: Lö1530.4
Seminarium, seminariekort erfordras.
Suss lyckas – igen – bryta destruktiva mönster, följa sitt hjärta och forma det liv hon vill ha. Cecilia Gyllenhammar berättar om Stäpplöperskan, den fristående uppföljaren till den självbiografiska En spricka i kristallen. Ett samtal om tvåsamhetens lycka och fasor, och om hur skuggan av modern vilar över det egna moderskapet. Samtalspartner: Annika Seward Jensen, förläggare.
– bokmässenedräkning är en serie inlägg inför årets bok och biblioteksmässa i Göteborg, alla är taggade med bokmässa 2012, häääääng med på mina förberedelser och så ses vi snart där! –