bokmässenedräkning: i väntan på

Om nu längtan till mässan skulle bli allt för stor så finns där några fina bokliga evenemang att trösta sig med i den regniga sommaren.

Redan den här helgen kan man gå på bokmässa i Od. Crea Diem – skapa dagen anordnar mässa i sitt charmiga bokcafé. 3 – 4 augusti tar bokdagarna i Dalsland vid med författardagar, barnens bokdagar och mässa. I år Tema Staden med besök av bl a Herman Lindqvist, Stina Dabrowski, Morgan Larsson, Stefan Einhorn och Lasse Berg.

Längre fram i augusti kommer sensommarens höjdpunkt för egen del; Louisiana Literature där jag tänker mig att lyssna till Nicole Krauss, Jonathan Safran-Foer, Kiran Desai, Linn Ullman och Patti Smith. Sverige bidrar med Kerstin Ekman, Mara Lee och Henning Mankell.  23 – 26 augusti. Bokat!

Vika bokliga evenemang vill du tipsa om i sommar?

– bokmässenedräkning är en serie inlägg inför årets bok och biblioteksmässa i Göteborg, alla är taggade med bokmässa 2012, häääääng med på mina förberedelser och så ses vi snart där! –