fotbollskampen bestämmer min nästa bok – vill du också vinna?

Dags för EM-final i fotboll och för att göra det ännu mer spännande så blir det en liten läsutmaning. Enligt O har tipsat om böcker från de olika länderna men nu tänker jag mig att jag ska läsa något från det vinnande landet. Om Italien vinner så läser jag Umberto Eco Begravningsplatsen i Prag och om Spanien vinner så blir det Katedralen vid havet av Ildefonso Falcones. Två tegelstenar som räcker halva sommar’n lång!

Vill du vinna vinnaren eller förloraren, eller båda? Jag har ett ex av varje att lotta ut. Länka gärna till utlottningen på din blogg eller på facebook och du deltar genom att lägga en kommentar här senast söndag den 1 juli kl 24.00. Glöm inte att tala om vem du är i kommentaren och vilken bok du vill vinna. Må nu bästa lag vinna!

Edit: Tävling nu stängd. Vinnarana kommer i kväll!