utmaningarna och jag

Fredag och bokbloggsjerka! Annika undrar idag om det där med utmaningar i bloggvärlden.

Jag gillar utmaningar i bloggvärlden och hoppar gärna på när jag har något vettigt att skriva i saken. Jag tycker det är roligt att både läsa och skriva om böcker och extra kul blir det när man kan samtala lite om det här på nätet. Jerka, Lyrans Tematrio, Enligt Os bokgeografi är återkommande inslag här på bloggen. Sedan hänger jag gärna på när olika flugor sprider sig som titelalfabet, bokryggspoesi eller liknanade. Några läsutmaningar är jag också med på, när Lyran höll i Jordenruntresan var den given, Enligt O har Boktolvan som jag i år kämpar med och så läser jag Nordiskt inför mässan. Två jubilarer i Strindberg och Dickens som jag tänkt läsa och skriva om och så är det killhyllvärmare…

Några utmaningar finns där alltså 🙂 men jag är inte alltför seriös med att läsa till alla, jag läser också mycket bara till lyst. Om där var någon utmaning jag skulle dra igång själv så vore det kanske någon som inspirerade till läsning av litteratur med ursprung utanför västvärlden – Afrika Runt?