bubblat var det här!

God mat var kvällens riktiga höjdare, och alla mina bubblarkompisar gillade boken mer än jag. Nästan då… Konstaterar att det är väl att läsa fantasy som att läsa deckare – man får acceptera genren och flyta med. Börjar man att hänga upp sig på stereotyper, könsroller övertydlig symbolik och onödigt våld så ser man inget annat. Det som störde mig var att det inte riktigt gick att veta vem som var ond och vem som var god. Jag vill ha Mio min Mio – det är ungefär så mycket fantasy som jag kan tänka mig. Kampen om Järntronen avklarad,  nu bubblar vi vidare till mer kända trakter, nästa träff ska vi läsa valfritt afrikanskt och det ser jag fram emot. 3 juni kl 2 ska vi ses och det ska bli riktigt spännande att se vad alla väljer, jag tar väl en bok ur min boktolva.

För alla bokbubblare som har svårt att välja så hälsar jag välkommen till min afrikanska avdelning 😉

Stackars Cissi kom inte med på bild.
Annars fastnade Massor av ord, Bibliotekskatten, Rainred,
 What you readin, Bea utan blogg och Enligt O.