lite mingel på kvällskvisten

Lite mingel blev det så här på fredagskvällen, Gilla Förlag hade bjudit in till släppet av Kaninhjärta och som alltid när många som gillar böcker samlas så blir det trevliga samtal. Jag hann med att prata med Ada och Anna – då var det bokbloggar med elever som avhandlades och lämpligheten att läsa Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag för en elvaåring. Insåg att vi själva läste Grottbjörnens folk som elvaåringar (typ) och inte tog vi skada…
Träffade också trevliga Ems på tid för en bok och vi kunde konstaera att vi gillar samma – ofta. Kul med en ny bloggis! Sedan träffade jag Enligt O, Marias Bokliv och Bibliotekskatten också. Tack för trevliga samtal och en mysig kväll med en fin ungvuxenbok i centrum. Rec datum är den 23 april, då skriver jag om boken!

PS. Bibliotekskatten hade minsann hört att boken baserade sig på en verklig berättelse så i slutet av kvällen så skickade hon fram en bulvan till snälla Christin för att fråga. Så var inte fallet. Nu vet vi det! 

 

Christin Ljungqvist signerar sin bok Kaninhjärta 
Marias Bokliv, Bibliotekskatten och Enligt O