det gröna paketet har landat

Redan i trappuppgången anade jag att det måhända fanns något fint hemma, där låg nämligen smulor misstänkt lik fyllningen i ett vadderat kuvert utspridd ungefär som ett litet spår. Spåret ledde mycket riktigt till vårt köksbord och fick sin förklaring. Paketet var så fullt att det inte gick att ta ur brevlådan utan att göra sönder – verkligen en spännande start… Efter lite sopande i svalen så öppnade jag det fina paketet och fann:

Fina doftljus, tomteljus, bakformar, godisar och böckerna förstås. Ingen av titlarna hade jag läst tidigare så det ska bli spännande.Saknas på bilden gör fina julrecept, ett personligt brev och tandmärkena på en av tomtarna. Med bebis i huset så är det fullt förståeligt att ljustomtarna ser mycket smaskiga ut 🙂

Tack snälla hemliga bokvän, nu ska jag ge mig ut på jakt efter din identitet!

PS. Du får hjälpa mig med några ledtrådar, Stockholm, bibliotekarie?, småbarn och gillar matlagning. Mer?