det började med en utmaning och slutade med Billy

Det sägs att en fjärils vingslag i Amazonas kan starta en orkan och att en liten bloggutmaning kan leda till total utmattning är nu dagens sanning! Mrs E utmanade oss i slutet på förra veckan att dela med oss en titel om dagen, jag bestämde mig för att hänga på och i jakten på titlar fick jag totalt spel på bokhyllorna. Eller snarare bristen på bokhyllor, tur till det stora varuhuset, Billyinköp och totalomflyttning följde. När man flyttar böcker är det ju lika bra att sortera, lägga i skänkhögar, damma och dammsuga på en gång. Det började med en utmaning och slutade i:
Alldeles förfärligt luftigt må jag säga. Dröjer säkert inte alls länge förän det är tillbaka till sitt vanliga knökade kaos. Hämta upp NE från källaren? Nåja, så långt allt väl.