premiär för bok å bio

Ikväll var det premiär för bok å bio i Enbokcirkelförallas regi. Det var ett gott gäng som sågs för att titta på Niceville och sedan fika. Som alltid är det spännande att träffa nya människor som har ett gemensamt: kärleken till böcker! Filmen var varm, rolig och berättade en viktig historia som vi runt fikabordet enades om speglade boken på ett bra sätt. 50 år har gått, en annan världsdel men mycket kan vi ändå känna igen i vårt samhälle idag, klyftorna mellan människor finns också i Sverige 2011 och även om vi inte har raslagar så finns också här en del av befolkningen som servar de andra. Intressant koppling till nutid. Dessutom fikade vi gott och så pratade vi nobelpris, språk, bloggar och mycket annat.
Tack till alla bok å bio deltagare som gjorde en helt vanlig tisdagskväll till ett mysigt möte! Bokkram!