släng dig i väggen Dolph

Går på mässgolvet och möter den mänskliga motsvarigheten till Ken – Dolph Lundgren. Uppumpad, solariebränd, blonderad och tillfixad och bakom honom kommer en kvinna i 45-års åldern som försiktigt tar på han arm och nästan svimmar, jag blänger till med budskapet: är du klok eller? Vi tittar alla på varandra och totalt gapskrattar. Jag förundras i mitt stilla sinne över hur starstruck man kan bli…

Några minuter senare hörs ryktet i bokbloggarrummet, han sitter här utanför. Tanig och med stora svarta glasögon, intellektuell styrka istället för muskler och då blir jag starstuck, rejält. Vågar mig fram och frågar om jag kan ta en bild. Den kommer snart!

Ett litet pris utlovas till den kommentar som gissar för vilken manchesterklädd man mina ben viker sig…

Ps. När nu bilden är upplagd och tävlingen slut så kan jag passa på att länka till mina tankar om Freedom och gästbloggare Ms tankar om The Corrections.

Bokmässerapport nummer 11