liten bokfångst och nytt bokprat inbokat

Tack till trevliga bokpratare som dök upp och diskuterade De imperfekta igår. Mysigt var det att höra allas tankar kring boken och det verkar som att vi var överens om att det var en riktigt bra bokcirkelbok.  Där fanns karaktärer som många kunde känna igen sig själva, eller en arbetskamrat i och mängder av små historier som var och en skulle kunnat bilda stomme i en roman. Undras om boken kommer att filmatiseras? Lite shortcuts sådär skulle kunna bli hur bra som helst. Spännande också att höra om allas sommarläsning och förstås att byta böcker. Min lilla bokfångst är jag mycket glad för, särskilt Sarahs nyckel så att jag kan snacka med kollega A om den nästa vecka. Då börjar jobbet nämligen om någon skulle ha missat det…
Vi bestämde oss också för att läsa En liten smula underbar av Dawn French till nästa gång som blir den 19 oktober, hoppas förstås att träffa många glada bokpratare på mässan innan dess. Jag kommer att finnas i bokbloggarrummet från och till under mässdagarna. Ni kommer väl ni andra också?
Vi som träffades denna gång var:
och Anna och Bea som snart, alldeles snart ska starta bokblogg 🙂